CERAMEXPERT

Termeni si conditii

Termeni generali

CERAMEXPERT este denumirea comerciala a SC LINELIV SRL, persoana juridica cu sediul in GALATI, jud. GALATI, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J17/35/1993, avand CUI RO 2675977, numita in continuare LINELIV.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.ceramexpert.ro, LINELIV isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.ceramexpert.ro este proprietatea SC LINELIV SRL

LINELIV garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.ceramexpert.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei LINELIV fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC LINELIV SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@ceramexpert.ro.

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de LINELIV exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa LINELIV.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre LINELIV cu o cerere scrisa, datata si semnata. LINELIV se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

LINELIV nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

 

Politica de confidentialitate 

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

 

Garantia produselor

LINELIV garanteaza integritatea produselor comandate.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.ceramexpert.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

 

Obligatiile de comanda ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte si actuale despre dumneavoastra.

 

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre LINELIV. Termenul de livrare a produselor intre 3 si 10 zile din momentul receptionarii comenzii, prin curier. In ziua de duminica nu se fac livrari.

Pentru comenzile ce depasesc 7000 lei, transportul este GRATUIT in localitatile din tara.

Se face prin curieri sau flota proprie, gratuit la sediu/adresa dumneavoastra contracost in functie de produsele dorite si adresa dorita de livrare.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre LINELIV sau puteti specifica dumneavoastra firma de curierat.

Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin LINELIV se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar in avans, numerar sau plata cu cardul la sediu.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre LINELIV.

 

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

 

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de LINELIV, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@ceramexpert.ro Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si LINELIV pentru utilizarea acestui site.

LINELIV verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Navigand pe acest site sunteti de acord cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate vizitati pagina Politica de confidentialitate.
Va multumim!

Ai intrebari?